L'Entitat Menor Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, amb el president Ramon Andreu Atik al capdavant, ha declinat la petició de BellaterraDiari d'instal·lar un estand d'autopromoció per la Festa Major de Bellaterra d'enguany.

 

L'òrgan ha argumentat que “els mitjans de comunicació de l'EMD ja fan la cobertura de les activitats de la Festa Major i de la resta de celebracions de Bellaterra. Per tant, no es permetran espais de publicitat privada de mitjans de comunicació durant la Festa Major com a la resta de celebracions de Bellaterra”, signat per la secretària i interventora de l'entitat, Beatriz Ripol Carulla.

 

Aquest mitjà s'hi ha mostrat en desacord, ja que, tant en aquesta edició com en d'altres, empreses privades s'han pogut donar a conèixer a la Festa Major i aconseguir una petita visibilitat al barri, format per aproximadament 2.800 persones i amb tan poca activitat durant la resta de l'any.

 

A més, la negativa fa referència a la promoció específica dels mitjans de comunicació i a la seva participació, denegada, en totes les celebracions del barri. Considerem aquesta afirmació d'especial gravetat, ja que indueix a una instrumentalització del discurs i al veto d'una pluralitat de relats, segons diferents punts de vista.