50 Consells sobre Educació Digital

by | gen. 24, 2017 | Al Dia

 

 

 

Som molts els pares que ens trobem amb pocs recursos a l’hora de posar límits i d’educar en valors en el món de les noves tecnologies. Potser encara, molts de nosaltres, no les coneixem ni les dominem en profunditat. Sabem que els nostres fills i filles neixen i creixen en un entorn que ha canviat molt al que nosaltres vam tenir de petits. Amb poc més d’un any de vida, ja posen el dit a les pantalles i, tant exploradors com són, amb poc temps acaben ells deixant-nos en evidència quan ens han d’ajudar o ensenyar a fer-les servir.

 

 

 

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sant Cugat va editar l’any 2015 una interessant guia de recomanacions per a famílies sobre l’ús de pantalles i internet: “50 Consells sobre Educació Digital”. Una guia que dóna resposta a la demanda i necessitat de molts pares i mares, de rebre orientació en un àmbit educatiu encara força desconegut i del que en tenim poca experiència. És per això que hem volgut compartir-la amb vosaltres

 

 

 

 

La Guia “50 consells d’educació digital” que ha editat l’ajuntament, és una guia senzilla, de ràpida lectura, que ens dóna pautes i criteris simples per aplicar, des del mateix moment en que les llegim, a nens de diferents edats. Cada edat pot comportar problemàtiques diferents en aquest àmbit i per això és important que els pares i mares estiguem ben informats i preparats també pel que vindrà.

 

 

 

Tots hem sentit a parlar dels riscos de l’abús d’aquests dispositius, i també de com poden arribar a afectar en el món social i íntim dels nostres fills. Aquesta guia ens ho explica i ens dóna les eines per crear uns bons fonaments des d’on poguem impulsar els petits a seguir evolucionant en el seu temps, mentre que no deixen d’estar protegits i guiats pels seus pares i mares.

 

 

 

 

 

Podeu descarregar aquí la Guia en català i castellà:

50 Consells d’Educació Digital

50 Consejos de Educación Digital

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: