Avís per perill de neu a Bellaterra i al Vallès

by | gen. 24, 2017 | Al Dia

Nevada del 2013 al Camí de Torrebonica a Terrassa | Marta Maseras

 

 

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un Avís de Situació Meteorològica de Perill per neu per demà dimecres. Es contempla una enfarinda generalitzada a tot el vesant central del país, de nord a sud. Entre les comarques amb risc hi ha el Vallès Occidental. La neu recorrerà Catalunya de dalt a baix i es preveu que arribi a Bellaterra i al Vallès cap a migdia. Les precipitacions es poden allargar toda la tarda, el vespre i la nit. La cota de neu se situarà al voltant dels 400 metres, puntualment per sota. Localment les precipitacions seran en forma de neu granulada. Es poden superar els dos centímetres a la cota 500. El risc de nevada és de 2 en una escala de 6 (el que es considera perill moderal).

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: