El motor de Ebano | Cedida

 

 

 

Ébano Gastro-Bar obre les portes el Juny del 2011, fruit de la il.lusió, el treball i l’esforç. 

El projecte neix amb la voluntat d’incloure a diversos membres de la familia Mateu, responsabilitzant-se 

  

cadascún d’ells de les diferents àrees.

 

Després d’un llarg període de recerca d’un espai idoni, on establir-se, troben una ubicació immillorable en una 

  

antiga casa senyorial de Bellaterra. 

 

La restauració acurada i mimada a mans de Tomàs Mateu, converteix l’indret en un embruix entre l’elegància 

  

dels espais antics i la sobrietat  del disseny més actual. 

 

El Xef, Tommy Mateu, es va formar a l'escola d'Hostelería Hofmann per després continuar el seu aprenantatge tot col.laborant amb restaurants

  

com l’Alkimia, Nerúa i Can Poal.

 

El treball de qualitat i la seva creativitat queden reflectides en la cuina que fa. 

La filosofia familiar, té la seva continuitat en el servei de bodega de primer ordre a càrrec de Carlos Mateu com a Sommelier.

  

 

 

Estefania Mateu és l‘encarregada de la gestió de comunicació i esdeveniments, mentre que Carmen Leal, la mare, n’assumeix les relacions públiques.

 

 

 

 

Ébano Gastro-Bar es distribueix en dues plantes i un jardí.

  

La planta baixa la formen tres sales, totes elles, amb accés a l’exterior.

  

A la planta superior, d’ús més íntim i privat, hi trobem tres espais més petits -dos d’ells amb terrassa pròpia- perfecte

  

per les reunions de treball o sopars amb amics.

  

El jardí que envolcalla la casa dóna cabuda, especialment als estius, a múltiples possibilitats, com per exemple dinars,

  

sopars, cocktails, concerts, festes privades i tot tipus d’esdeveniments.

  

Ébano Gastro-Bar t’ofereix un marc agradable i de tracte familiar on cel.lebrar els teus esdeveniments,

  

siguin de caire privat o professional, fent ús exclusiu o no de l’espai.

  

Ébano Gastro-Bar està a la vostra disposició per poder fer realitat els vostres esdeveniments.

  

  

 

  

  

ÉBANO BUSINESS

  

  

Esmorzars, dinars i sopars d’empresa

  

Café Col.loqui

  

Presentacions de producte

  

  

 

  

ÉBANO PRIVAT

  

  

Celebracions Familiars

  

Festes privades

  

Lunch & Cocktails

  

  

 

  

ÉBANO CULTURA

  

  

Música en directe

  

Jornades poètiques

  

Xerrades i ponències

  

Presentacions de llibres

  

Taules rodones

  

  

 

  

ÉBANO GOURMET

  

  

Tast de vins, gintònics, cerveses artesanes, olis…

  

Tallers Monogràfics

  

Sopar Meridatge

 

 

 

 

ENTRANTS

  

  

  

  

  

Amanida carxofes amb pernil de glà, parmesà i vinagreta de carquinyoli

  

Burrata amb ruca, cherrys i tomàquet sec

  

Cebiche de gamba vermella amb alvocat, ceba morada, ous de truita i brots de coriandre 

  

Papardelle a l’ou amb mantega , salvia i bolets de temporada

  

Micuit de foie amb reducció de vi ranci i pera conference escalivada

  

Ou a baixa temperatura, bolets de temporada saltats i parmentier de patata Caneló de vedella, foie ,bechamel trufada i parmesà 

  

  

  

  

  

PLATS DE PEIX

  

  

  

  

Arròs sec de calamarcets i ceba

  

Arròs sec de bacallà i verduretes

  

Pop a la brasa amb parmentier de patata, oli de pebre vermell i ruca

  

Tataky de tonyina “blue fin” a la brasa amb escalivats i maionesa de wasabi 

  

Morro de bacallà a baixa temperatura amb porros escalivats i tomàquet sec 

  

  

  

  

  

  

  

  

PLATS DE CARN

  

  

  

  

  

“Txuletón de vaca rubia” al grill amb patates pont-neuf i salsa bearnesa 

  

Steak tàrtar amb encenalls de patates i mostassa Dijon

  

Filet de bou amb mantega de cafè Paris i verdures

  

Espatlleta de xai 24h amb gnocchi de patata, bolets saltats i espinacs 

 

 

 

 Telèfon                                                              

  

  

93 580 33 40

  

  

Direcció

  

  

Avda. Josep Maria Marcet i Coll, 24

  

08193 Bellaterra

  

  

  

Horari d'Hivern

  

  

  

Obert tots els migdies de dimarts a diumenge i nits de dijous a dissabte

  

Dilluns tancat

  

  

  

Horari d'Estiu ( del 24 Juny al 15 de Setembre ) 

  

  

  

Obert migdies i nits de dimarts a dissabte

  

Diumenge i dilluns tancat

  

  

  

  

Horari Cuina

  

  

  

13:30h – 15:45h

  

20:30h – 22:45h