Ébano Gastro-Bar obre les portes el Juny del 2011, fruit de la il.lusió, el treball i l’esforç.

by | gen. 24, 2017 | Comerços Amics

El motor de Ebano | Cedida

 

 

 

Ébano Gastro-Bar obre les portes el Juny del 2011, fruit de la il.lusió, el treball i l’esforç. 

El projecte neix amb la voluntat d’incloure a diversos membres de la familia Mateu, responsabilitzant-se 

  

cadascún d’ells de les diferents àrees.

 

Després d’un llarg període de recerca d’un espai idoni, on establir-se, troben una ubicació immillorable en una 

  

antiga casa senyorial de Bellaterra. 

 

La restauració acurada i mimada a mans de Tomàs Mateu, converteix l’indret en un embruix entre l’elegància 

  

dels espais antics i la sobrietat  del disseny més actual. 

 

El Xef, Tommy Mateu, es va formar a l'escola d'Hostelería Hofmann per després continuar el seu aprenantatge tot col.laborant amb restaurants

  

com l’Alkimia, Nerúa i Can Poal.

 

El treball de qualitat i la seva creativitat queden reflectides en la cuina que fa. 

La filosofia familiar, té la seva continuitat en el servei de bodega de primer ordre a càrrec de Carlos Mateu com a Sommelier.

  

 

 

Estefania Mateu és l‘encarregada de la gestió de comunicació i esdeveniments, mentre que Carmen Leal, la mare, n’assumeix les relacions públiques.

 

 

 

 

Ébano Gastro-Bar es distribueix en dues plantes i un jardí.

  

La planta baixa la formen tres sales, totes elles, amb accés a l’exterior.

  

A la planta superior, d’ús més íntim i privat, hi trobem tres espais més petits -dos d’ells amb terrassa pròpia- perfecte

  

per les reunions de treball o sopars amb amics.

  

El jardí que envolcalla la casa dóna cabuda, especialment als estius, a múltiples possibilitats, com per exemple dinars,

  

sopars, cocktails, concerts, festes privades i tot tipus d’esdeveniments.

  

Ébano Gastro-Bar t’ofereix un marc agradable i de tracte familiar on cel.lebrar els teus esdeveniments,

  

siguin de caire privat o professional, fent ús exclusiu o no de l’espai.

  

Ébano Gastro-Bar està a la vostra disposició per poder fer realitat els vostres esdeveniments.

  

  

 

  

  

ÉBANO BUSINESS

  

  

Esmorzars, dinars i sopars d’empresa

  

Café Col.loqui

  

Presentacions de producte

  

  

 

  

ÉBANO PRIVAT

  

  

Celebracions Familiars

  

Festes privades

  

Lunch & Cocktails

  

  

 

  

ÉBANO CULTURA

  

  

Música en directe

  

Jornades poètiques

  

Xerrades i ponències

  

Presentacions de llibres

  

Taules rodones

  

  

 

  

ÉBANO GOURMET

  

  

Tast de vins, gintònics, cerveses artesanes, olis…

  

Tallers Monogràfics

  

Sopar Meridatge

 

 

 

 

ENTRANTS

  

  

  

  

  

Amanida carxofes amb pernil de glà, parmesà i vinagreta de carquinyoli

  

Burrata amb ruca, cherrys i tomàquet sec

  

Cebiche de gamba vermella amb alvocat, ceba morada, ous de truita i brots de coriandre 

  

Papardelle a l’ou amb mantega , salvia i bolets de temporada

  

Micuit de foie amb reducció de vi ranci i pera conference escalivada

  

Ou a baixa temperatura, bolets de temporada saltats i parmentier de patata Caneló de vedella, foie ,bechamel trufada i parmesà 

  

  

  

  

  

PLATS DE PEIX

  

  

  

  

Arròs sec de calamarcets i ceba

  

Arròs sec de bacallà i verduretes

  

Pop a la brasa amb parmentier de patata, oli de pebre vermell i ruca

  

Tataky de tonyina “blue fin” a la brasa amb escalivats i maionesa de wasabi 

  

Morro de bacallà a baixa temperatura amb porros escalivats i tomàquet sec 

  

  

  

  

  

  

  

  

PLATS DE CARN

  

  

  

  

  

“Txuletón de vaca rubia” al grill amb patates pont-neuf i salsa bearnesa 

  

Steak tàrtar amb encenalls de patates i mostassa Dijon

  

Filet de bou amb mantega de cafè Paris i verdures

  

Espatlleta de xai 24h amb gnocchi de patata, bolets saltats i espinacs 

 

 

 

 Telèfon                                                              

  

  

93 580 33 40

  

  

Direcció

  

  

Avda. Josep Maria Marcet i Coll, 24

  

08193 Bellaterra

  

  

  

Horari d'Hivern

  

  

  

Obert tots els migdies de dimarts a diumenge i nits de dijous a dissabte

  

Dilluns tancat

  

  

  

Horari d'Estiu ( del 24 Juny al 15 de Setembre ) 

  

  

  

Obert migdies i nits de dimarts a dissabte

  

Diumenge i dilluns tancat

  

  

  

  

Horari Cuina

  

  

  

13:30h – 15:45h

  

20:30h – 22:45h

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: