
Ébano Gastro-Bar obre les portes el Juny del 2011, fruit de la il.lusió, el treball i l’esforç.
El projecte neix amb la voluntat d’incloure a diversos membres de la familia Mateu, responsabilitzant-se
cadascún d’ells de les diferents àrees.
Després d’un llarg període de recerca d’un espai idoni, on establir-se, troben una ubicació immillorable en una
antiga casa senyorial de Bellaterra.
La restauració acurada i mimada a mans de Tomàs Mateu, converteix l’indret en un embruix entre l’elegància
dels espais antics i la sobrietat del disseny més actual.
El Xef, Tommy Mateu, es va formar a l'escola d'Hostelería Hofmann per després continuar el seu aprenantatge tot col.laborant amb restaurants
com l’Alkimia, Nerúa i Can Poal.
El treball de qualitat i la seva creativitat queden reflectides en la cuina que fa.
La filosofia familiar, té la seva continuitat en el servei de bodega de primer ordre a càrrec de Carlos Mateu com a Sommelier.
Estefania Mateu és l‘encarregada de la gestió de comunicació i esdeveniments, mentre que Carmen Leal, la mare, n’assumeix les relacions públiques.

Ébano Gastro-Bar es distribueix en dues plantes i un jardí.
La planta baixa la formen tres sales, totes elles, amb accés a l’exterior.
A la planta superior, d’ús més íntim i privat, hi trobem tres espais més petits -dos d’ells amb terrassa pròpia- perfecte
per les reunions de treball o sopars amb amics.
El jardí que envolcalla la casa dóna cabuda, especialment als estius, a múltiples possibilitats, com per exemple dinars,
sopars, cocktails, concerts, festes privades i tot tipus d’esdeveniments.
Ébano Gastro-Bar t’ofereix un marc agradable i de tracte familiar on cel.lebrar els teus esdeveniments,
siguin de caire privat o professional, fent ús exclusiu o no de l’espai.
Ébano Gastro-Bar està a la vostra disposició per poder fer realitat els vostres esdeveniments.
ÉBANO BUSINESS
Esmorzars, dinars i sopars d’empresa
Café Col.loqui
Presentacions de producte
ÉBANO PRIVAT
Celebracions Familiars
Festes privades
Lunch & Cocktails
ÉBANO CULTURA
Música en directe
Jornades poètiques
Xerrades i ponències
Presentacions de llibres
Taules rodones
ÉBANO GOURMET
Tast de vins, gintònics, cerveses artesanes, olis…
Tallers Monogràfics
Sopar Meridatge

ENTRANTS
Amanida carxofes amb pernil de glà, parmesà i vinagreta de carquinyoli
Burrata amb ruca, cherrys i tomàquet sec
Cebiche de gamba vermella amb alvocat, ceba morada, ous de truita i brots de coriandre
Papardelle a l’ou amb mantega , salvia i bolets de temporada
Micuit de foie amb reducció de vi ranci i pera conference escalivada
Ou a baixa temperatura, bolets de temporada saltats i parmentier de patata Caneló de vedella, foie ,bechamel trufada i parmesà
PLATS DE PEIX
Arròs sec de calamarcets i ceba
Arròs sec de bacallà i verduretes
Pop a la brasa amb parmentier de patata, oli de pebre vermell i ruca
Tataky de tonyina “blue fin” a la brasa amb escalivats i maionesa de wasabi
Morro de bacallà a baixa temperatura amb porros escalivats i tomàquet sec
PLATS DE CARN
“Txuletón de vaca rubia” al grill amb patates pont-neuf i salsa bearnesa
Steak tàrtar amb encenalls de patates i mostassa Dijon
Filet de bou amb mantega de cafè Paris i verdures
Espatlleta de xai 24h amb gnocchi de patata, bolets saltats i espinacs

Telèfon
93 580 33 40
Direcció
Avda. Josep Maria Marcet i Coll, 24
08193 Bellaterra
Horari d'Hivern
Obert tots els migdies de dimarts a diumenge i nits de dijous a dissabte
Dilluns tancat
Horari d'Estiu ( del 24 Juny al 15 de Setembre )
Obert migdies i nits de dimarts a dissabte
Diumenge i dilluns tancat
Horari Cuina
13:30h – 15:45h
20:30h – 22:45h