Quatre ferits lleus en un accident entre un vehicle de neteja i un turisme a la Rabassada

by | gen. 26, 2017 | Sant Cugat

Tram de la Rabassada | Bcncatfilm

 

 

 

 Quatre persones han resultat ferides lleus en un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dimecres, cap a dos quarts de quatre de la tarda, al quilòmetre 145 de la carretera de Sant Cugat, la Rabassada, a la zona del barri d'Horta de Barcelona. Un vehicle elèctric de neteja i un turisme han xocat per causes que s'investiguen. Un dels afectats ha hagut de ser rescatat pels Bombers, de Barcelona perquè no podia sortir del vehicle. Els quatre ferits han estat traslladats a l'hospital Vall d'Hebron.

Vols llegir més…?

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

Més parcs públics a les ciutat, una desició presa per la Generalitat i molt ben acollida pels partits polítics de Sant Cugat; en excepció del grup de Ciutadans. De fet, 60 de les 80 hectàrees del famós golf de Sant Joan es convertirà en un parc públic, concretament es preservaran com un “parc-corredor de biodiversitat entre Collserola i la Serra de Galliners”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: