Grup Municipal del PSC a Cerdanyola | Laia TR

 

 

El passat 19 de gener el PSC de Cerdanyola es va expressar “com a grup més votat i amb més experiència a la ciutat”. L’exalcaldessa Carme Carmona i l’actual portaveu, Víctor Francos, van fer èmfasi en la inestabilitat de l’alcalde i la seva falta de projecte per la ciutat.

 

Francos va recordar que”no hi ha IBI aprovat pel 2017, el pressupost actual és el d’octubre de 2014 i no es coneixen les inversions”. És per aquest motiu que, des de finals d’any, el grup ha iniciat converses amb “tot el conjunt de forces polítiques” per mirar de trobar un canvi amb urgència. Pel que fa a la sortida d’ERC del govern, la van definir com a “crònica d’una mort anunciada”, ja que el govern “mai ha estat un govern, sinó una suma de partits”.

 

El factor més greu segons la formació ha estat un “incompliment sistemàtic dels compromisos del govern” com el poc avanç en els abocadors i cap municipalització real. Francos va avançar que farien una oferta i intentarien governar, sense concretar el candidat ni cartipàs.

 

Finalment, va remarcar la importància del PSC i afegir “s’equivoca qui pensi que es pot construir Cerdanyola sense el PSC. S’hauria d’haver comptat amb nosaltres el 2015. Quan el PSC no està al govern hi ha inestabilitat”