S’aprova un finançament fix de 200 euros pels grups polítics de l’EMD

by | gen. 28, 2017 | Al Dia

Junta de Veïns de l'EMD, gener 2017 | Laia TR

 

 

 

El passat 20 de gener va aprovar-se, a l'EMD de Bellaterra, un finançament fix anual per a les forces polítiques amb representació a la Junta de Veïns i Veïnes de l'EMD. La proposta, presentada pels grups de Convergència i ERC-AM, va comptar amb l'abstenció del grup del govern, Gent per Bellaterra.

  

  

L'objectiu que persegueix aquesta iniciativa és sufragar parcialment les despeses conseqüents de l'exercici polític (organització d'actes, comunicació, impressió de cartells…), per tal que no sigui sufragat totalment pels seus representants.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: