Els “Elefants per la Pau” fan parada a Mercantic, Sant Cugat

by | gen. 29, 2017 | Cultura

Rose Marie Gnausch a Itàlia, amb la representació d'un elefant | Cedida

 

 

“Elephants for Peace” o “Elefants per la Pau” és el projecte de vida de l’artista i treballadora per la pau, resident a Bellaterra, Rose Marie Gnausch. El cap de setmana del 10, 11 i 12 de febrer, el moviment farà parada a l’espai del Mercantic de Sant Cugat, per omplir-lo de xerrades, música, cant, art, tallers i gastronomia. L’Elefant és símbol de fortalesa i passivitat per l’artista. El millor representant per la pau, donada la seva gran mida, no violència i respecte per part d’altres animals i cultures:“…per un elefant no existeixen les fronteres, i fins i tot els tigres s’aparten quan volen beure aigua. És la perfecta combinació entre el poder i la pau”. Per aquest motiu, Gnausch l’utilitza com a icona i es planteja visibilitzar “la majoria pacífica de persones que volen la pau al món”. 

 

“Celebrem la Pau”

10, 11, 12 de febrer

Mercantic, Sant Cugat

 

Després de celebracions en llocs tan emblemàtics com Schenghen, Nicosia, Marsella, Cairo, Berlin, Xipre o Lecco; el moviment arriba a Mercantic sota el títol “Celebrem la Pau”. L’activitat s’obrirà el divendres 10 de febrer a les 19:30 h amb presentacions, pica-pica i un concert. Continuarà el dissabte durant tot el dia amb yoga, xerrades i tallers i finalitzarà el diumenge amb una performance participativa i una petita marxa per la pau. Consulteu tot el programa a http://www.mercantic.com, (Av. Rius I Taulet, 120. Sant Cugat, Barcelona).  

 

“Fòrum Mundial per la Pau”

Setembre 2017

Jordània (Amman)

 

El setembre de 2017 els elefants seguiran la seva ruta fins a Jordània (Amman) on es desenvoluparà el “World Peace Forum 2017”. Totes les creacions dels sant cugatencs, vallesans o catalans es desplaçaran cap allà per, altre cop, demostrar que hi ha una majoria pacífica,  present en tots els paisos, que vol la pau a orient mitjà, Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: