La bellaterrenca Sara Terraza presenta el seu primer single: Sentiments en Veu Alta

by | gen. 30, 2017 | Cultura

 

Sara Terraza és una cantautora bellaterrenca de 21 anys, guitarrista autodidacta. Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, ha començat el seu projecte en solitari.

 

Ara presenta el seu primer single “Sentiments en Veu Alta“; produit per Toni Xuclà i enregistrat per Estudis Ground (Girona).

 

La cantant ha apostat per un format de promoció “modern i adaptat a les xarxes socials” de foma que, enlloc de treure un disc complet per a donar-se a conèixer, anirà traient, a partir d'ara, un tema al mes. D'aquesta manera, explica, “traurem 10 o 11 cançons amb videoclip i les anirem penjant a les xarxes socials, com caramelets mensuals”

 

La cantant ha apostat per un format de promoció “modern i adaptat a les xarxes socials” de foma que, enlloc de treure un disc complet per a donar-se a conèixer, anirà traient, a partir d'ara, un tema al mes.

 

El seu projecte consisteix en compartir i apropar la seva música als espectadors, de manera propera i emotiva, tant a través de concerts com de les xarxes socials i plataformes audiovisuals. Els seus referents són Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill, Beyoncé o Selah Sue i l'estil es podria definir com Pop-Soul, molt personal.

 

Els seus referents són Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill, Beyoncé o Selah Sue i l'estil es podria definir com Pop-Soul, molt personal.

 

Vols llegir més…?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

El passat 19 de juny a l’Auditori de Barcelona es van reunir prop de 350 cantaires, entre ells diferents bellaterrencs que, sota l’Associació Messies Participatiu, van presentar el seu Concert Participatiu de Primavera, un dels tres que organitza l’entitat cada any. Els altres dos són els dedicats a El Messies de Handel en les seves dues representacions, una a Barcelona i l’altra a Girona. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: