Sara Terraza és una cantautora bellaterrenca de 21 anys, guitarrista autodidacta. Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, ha començat el seu projecte en solitari.

 

Ara presenta el seu primer single “Sentiments en Veu Alta“; produit per Toni Xuclà i enregistrat per Estudis Ground (Girona).

 

La cantant ha apostat per un format de promoció “modern i adaptat a les xarxes socials” de foma que, enlloc de treure un disc complet per a donar-se a conèixer, anirà traient, a partir d'ara, un tema al mes. D'aquesta manera, explica, “traurem 10 o 11 cançons amb videoclip i les anirem penjant a les xarxes socials, com caramelets mensuals”

 

La cantant ha apostat per un format de promoció “modern i adaptat a les xarxes socials” de foma que, enlloc de treure un disc complet per a donar-se a conèixer, anirà traient, a partir d'ara, un tema al mes.

 

El seu projecte consisteix en compartir i apropar la seva música als espectadors, de manera propera i emotiva, tant a través de concerts com de les xarxes socials i plataformes audiovisuals. Els seus referents són Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill, Beyoncé o Selah Sue i l'estil es podria definir com Pop-Soul, molt personal.

 

Els seus referents són Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill, Beyoncé o Selah Sue i l'estil es podria definir com Pop-Soul, molt personal.