La bellaterrenca Sara Terraza presenta el seu primer single: Sentiments en Veu Alta

by | gen. 30, 2017 | Cultura

 

Sara Terraza és una cantautora bellaterrenca de 21 anys, guitarrista autodidacta. Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, ha començat el seu projecte en solitari.

 

Ara presenta el seu primer single “Sentiments en Veu Alta“; produit per Toni Xuclà i enregistrat per Estudis Ground (Girona).

 

La cantant ha apostat per un format de promoció “modern i adaptat a les xarxes socials” de foma que, enlloc de treure un disc complet per a donar-se a conèixer, anirà traient, a partir d'ara, un tema al mes. D'aquesta manera, explica, “traurem 10 o 11 cançons amb videoclip i les anirem penjant a les xarxes socials, com caramelets mensuals”

 

La cantant ha apostat per un format de promoció “modern i adaptat a les xarxes socials” de foma que, enlloc de treure un disc complet per a donar-se a conèixer, anirà traient, a partir d'ara, un tema al mes.

 

El seu projecte consisteix en compartir i apropar la seva música als espectadors, de manera propera i emotiva, tant a través de concerts com de les xarxes socials i plataformes audiovisuals. Els seus referents són Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill, Beyoncé o Selah Sue i l'estil es podria definir com Pop-Soul, molt personal.

 

Els seus referents són Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill, Beyoncé o Selah Sue i l'estil es podria definir com Pop-Soul, molt personal.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: