La caiguda de cabell és habitual a l'hivern, però podem fer-hi moltes coses per remeiar-la. Si és el teu cas, des d'Estilistes Teresa Romero et podran donar alguns consells per mantenir-lo fort i sa.

 

 

1. Per tractar-ho, la millor opció passa per abordar els dos punts clau que ho produeixen. “El primer de tots seria estimular la circulació sanguínia, utilitzant productes que incloguin ingredients com la quinina, la cafeïna o l'extracte de Pfaffia”.

 

“La millor opció passa per estimular la circulació sanguínia, utilitzant productes que incloguin ingredients com la quinina, la cafeïna o l'extracte de Pfaffia”.

 

 

2. Per altre costat, una bona funció nutricional pel cabell exigeix ​​l’ingesta adequada de vitamines i minerals”. A més, uns nivells insuficients de ferro poden causar una pèrdua més gran del cabell, per la qual cosa, és recomanable compensar aquesta mancança amb llegums, espinacs, fruita seca, ous, peix blau, pèsols, plàtans, maduixes o tomàquets

 

Uns nivells insuficients de ferro poden causar una pèrdua més gran del cabell

 

 

3. Finalment, també podria ser que ens estiguessim enfrontant a una caiguda crònica. “És aquella que dura més de sis mesos i acostuma a produir-se per dos factors bàsics: degut a la fibrosi del teixit o a un factor hormonal“. Quan existeix un elevat nivell d'andrògens, la fase de creixement del cabell s'escurça, i es produeix una acceleració del cicle de renovació capil·lar i el fol·licle acaba per fer-se tan petit que no produeix cabell nou.

 

La caiguda crònica és aquella que dura més de 6 mesos i es pot produir per dos factors

 

 

Per tractar aquest tipus de caiguda hem d'estimular la circulació i cuidar l’alimentació. Un tractament a base de arginina, que evita que el teixit s'endureixi, i de monolaurina, que enredereix de nou el cicle de vida del cabell.