Important fotografia aèria de 1930

by | gen. 31, 2017 | Història de Bellaterra

Imatge aèria de 1930 | Cedida

 

 

 

Important fotografia aèria de 1930.  Observeu que gaire bé només s’hi reconeix l’estació amb els famosos ‘jardinets’. El solar del Club, obstaculitzava aleshores a l’actual carrer Joan Fàbregas a on ja estava plantat l’arbrat. Cap vial asfaltat, ni la carretera direcció Sabadell. Els camps llaurats arribàvem ben bé fins al costat de la via la qual no estava vallada i si creuava no només pel pas a nivell. L’hostal Sant Pancraç no estava encara construït però el pi que dona nom a la plaça ja tenia una certa importància amb uns bancs al costat a on recuperar forçes.

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: