L’Avinguda Joan Fàbregas queda sense cap cotxe

by | gen. 31, 2017 | Al Dia

El Carrer Joan Fàbregas al migdia, ben buit | Foto J. Tardós

 

 

 

Pel passat 31 de gener i 1 de febrer estava anunciada l'inici de feines de poda a l'Avinguda Joan Fàbregas, la principal avinguda de Bellaterra. Aquesta via uneix la plaça de l'estació – plaça del Pi – amb l'EMD i el Centre Cívic – plaça Joan Maragall. Enmig, s'hi troba la Parròquia de la Santa Creu.

 

 

Normalment i degut a la problemàtica del poc aparcament al centre, l'avinguda roman plena de cotxes. Si més no, durant el matí del 31 s'ha mantingut buida. Les indicacions, penjades a les moreres del carrer, advertien de la pròxima presència municipal entre les 9 h i les 15h, durant el 31 de gener i 1 de febrer. 

 

 

El mètode de zona verda va ser invalidat pel TSJC i després pel Tribunal Suprem, el 15 de desembre de 2015. Si més no, la indicació continua pintada al terra, fet que encara desconcerta a molts conductors. Finalment i al llarg del primer dia, els jardiners no s'han presentat i la imatge del carrer ha impactat als veïns. 

 

 

Senyalització ben precisa | J. Tardós

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. L'EMD aprova definitivament una taxa per cobrar a les empreses de subministrament - BellaterraDiari - […] que era “una manera curiosa de fer política”, recordant que contenciosos com el de la zona verda, les càmeres,…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: