El Carrer Joan Fàbregas al migdia, ben buit | Foto J. Tardós

 

 

 

Pel passat 31 de gener i 1 de febrer estava anunciada l'inici de feines de poda a l'Avinguda Joan Fàbregas, la principal avinguda de Bellaterra. Aquesta via uneix la plaça de l'estació – plaça del Pi – amb l'EMD i el Centre Cívic – plaça Joan Maragall. Enmig, s'hi troba la Parròquia de la Santa Creu.

 

 

Normalment i degut a la problemàtica del poc aparcament al centre, l'avinguda roman plena de cotxes. Si més no, durant el matí del 31 s'ha mantingut buida. Les indicacions, penjades a les moreres del carrer, advertien de la pròxima presència municipal entre les 9 h i les 15h, durant el 31 de gener i 1 de febrer. 

 

 

El mètode de zona verda va ser invalidat pel TSJC i després pel Tribunal Suprem, el 15 de desembre de 2015. Si més no, la indicació continua pintada al terra, fet que encara desconcerta a molts conductors. Finalment i al llarg del primer dia, els jardiners no s'han presentat i la imatge del carrer ha impactat als veïns. 

 

 

Senyalització ben precisa | J. Tardós