Descobrim el “Club de Scrabble Cerdanyola”

by | febr. 1, 2017 | Cultura

Darrera trobada del Club Scrabble Cerdanyola, celebrada al Restaurant Grau. | Cedida

 

 

El pròxim dissabte 4 de febrer, el Club de Scrabble de Cerdanyola organitzarà la 13a edició de l’Open de Scrabble clàssic en castellà, a l’Espai Infantil de Cerdanyola (C/Escoles, 5-7). El torneig pertany al circuit anual de l’Associació de Jugadors de Scrabble en espanyol – http://www.ajscrabble.org –  on participen jugadors de Catalunya i Espanya.

 

13è Campionat de Scrabble

El torneig d’aquest dissabte constarà de 6 rondes, 3 de matí i 3 a la tarda, cadascuna d’una hora, amb la modalitat de joc clàssica. Les inscripcions es poden fer a través del seu facebook o correu: cerdanyola.scrabble@gmail.com o bé, “in situ”, no més tard de les 10  h. 

 

Activitats entorn la llengua

L’Open de Scrabble en castellà se suma a altres activitats que duu a terme l’associació, com les “Duplicades de Tardor” que organitzen entre octubre i novembre al Restaurant Grau. Allà també solen trobar-se un vespre al mes per jugar, amb menys pressió, partides entre membres de clubs propers, com ara el de Sant Andreu de la Barca, Barcelona o Castelldefels. Alguns dels socis juguen tant en castellà com en català, motiu pel qual organitzen també un campionat de Scrabble clàssic en català, i s’impliquen en activitats entorn de la llengua, com el Correllengua a la ciutat.

Vols llegir més…?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

El passat 19 de juny a l’Auditori de Barcelona es van reunir prop de 350 cantaires, entre ells diferents bellaterrencs que, sota l’Associació Messies Participatiu, van presentar el seu Concert Participatiu de Primavera, un dels tres que organitza l’entitat cada any. Els altres dos són els dedicats a El Messies de Handel en les seves dues representacions, una a Barcelona i l’altra a Girona. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: