Darrera trobada del Club Scrabble Cerdanyola, celebrada al Restaurant Grau. | Cedida

 

 

El pròxim dissabte 4 de febrer, el Club de Scrabble de Cerdanyola organitzarà la 13a edició de l’Open de Scrabble clàssic en castellà, a l’Espai Infantil de Cerdanyola (C/Escoles, 5-7). El torneig pertany al circuit anual de l’Associació de Jugadors de Scrabble en espanyol – http://www.ajscrabble.org –  on participen jugadors de Catalunya i Espanya.

 

13è Campionat de Scrabble

El torneig d’aquest dissabte constarà de 6 rondes, 3 de matí i 3 a la tarda, cadascuna d’una hora, amb la modalitat de joc clàssica. Les inscripcions es poden fer a través del seu facebook o correu: cerdanyola.scrabble@gmail.com o bé, “in situ”, no més tard de les 10  h. 

 

Activitats entorn la llengua

L’Open de Scrabble en castellà se suma a altres activitats que duu a terme l’associació, com les “Duplicades de Tardor” que organitzen entre octubre i novembre al Restaurant Grau. Allà també solen trobar-se un vespre al mes per jugar, amb menys pressió, partides entre membres de clubs propers, com ara el de Sant Andreu de la Barca, Barcelona o Castelldefels. Alguns dels socis juguen tant en castellà com en català, motiu pel qual organitzen també un campionat de Scrabble clàssic en català, i s’impliquen en activitats entorn de la llengua, com el Correllengua a la ciutat.