Descobrim el “Club de Scrabble Cerdanyola”

by | febr. 1, 2017 | Cultura

Darrera trobada del Club Scrabble Cerdanyola, celebrada al Restaurant Grau. | Cedida

 

 

El pròxim dissabte 4 de febrer, el Club de Scrabble de Cerdanyola organitzarà la 13a edició de l’Open de Scrabble clàssic en castellà, a l’Espai Infantil de Cerdanyola (C/Escoles, 5-7). El torneig pertany al circuit anual de l’Associació de Jugadors de Scrabble en espanyol – http://www.ajscrabble.org –  on participen jugadors de Catalunya i Espanya.

 

13è Campionat de Scrabble

El torneig d’aquest dissabte constarà de 6 rondes, 3 de matí i 3 a la tarda, cadascuna d’una hora, amb la modalitat de joc clàssica. Les inscripcions es poden fer a través del seu facebook o correu: cerdanyola.scrabble@gmail.com o bé, “in situ”, no més tard de les 10  h. 

 

Activitats entorn la llengua

L’Open de Scrabble en castellà se suma a altres activitats que duu a terme l’associació, com les “Duplicades de Tardor” que organitzen entre octubre i novembre al Restaurant Grau. Allà també solen trobar-se un vespre al mes per jugar, amb menys pressió, partides entre membres de clubs propers, com ara el de Sant Andreu de la Barca, Barcelona o Castelldefels. Alguns dels socis juguen tant en castellà com en català, motiu pel qual organitzen també un campionat de Scrabble clàssic en català, i s’impliquen en activitats entorn de la llengua, com el Correllengua a la ciutat.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: