Es presenta l’Associació de Consumidors i Usuaris Actius, per la Salut i Control de Radiofreqüències

by | febr. 1, 2017 | Al Dia

Consumidors Actius per la Salut i Control de Radiofreqüències. | Cedida

 

 

El passat 26 de gener es va presentar al MAC (Museu d’Art de Cerdanyola) la nova associació resultant de la “Plataforma No Repetidors Cerdanyola”. El col·lectiu ha decidit fer un pas important i necessari, segons afirmen, dins la seva evolució i constituir una nova associació: l’”ACAC Salut i Control de Radiofreqüències” o, el que seria el mateix, l’ l’Associació de Consumidors i usuaris Actius de Cerdanyola per la Salut i el Control de les Radiofreqüències”.

 

La nova entitat ha exposat que els aportarà més “pes” i nous recursos per desenvolupar la seva tasca. Després de 22 mesos d’existència, continuarà defensant la salut en relació l’elevat nivell de contaminació electromagnètica, procedent sobretot de la gran quantitat d’antenes de telefonia mòbil. En uns mesos l’entitat ha aconseguit moltes signatures, omplert actes organitzats per la plataforma i divulgat la tasca arreu de la ciutat.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: