“Increïble Comestible” obre un nou hort a Canaletes

by | febr. 1, 2017 | Cultura

Des que van començar, ja han recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer) | Cedida

 

 

 

El passat diumenge 29 de gener el col·lectiu “Increïble Comestible” va engegar un tercer hort a la ciutat, concretament a la zona davant del CAP de Canaletes i la residència, entre l’Av. Lesseps i el c/Pedrera. L’objectiu continua sent el de donar un nou i renovat ús a les jardineres i parcs públics més àrids i abandonats de la ciutat. La “plantada” va convidar a participar a tot el barri i, per finalitza,r es va fer un “pica-pica” conjunt.

 

Seguint l’estela d’altres pobles d’arreu del món, “Increïble Comestible” vol aprofitar els espais de terra urbans, sovint parterres secs i buits de vida, per re-convertir-los en horts públics, urbans i comunitaris, de la gent del poble i per la gent del poble. Des que van començar, ja han recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer). Hi han plantat verdures, hortalisses i plantes aromàtiques.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: