“Increïble Comestible” obre un nou hort a Canaletes

by | febr. 1, 2017 | Cultura

Des que van començar, ja han recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer) | Cedida

 

 

 

El passat diumenge 29 de gener el col·lectiu “Increïble Comestible” va engegar un tercer hort a la ciutat, concretament a la zona davant del CAP de Canaletes i la residència, entre l’Av. Lesseps i el c/Pedrera. L’objectiu continua sent el de donar un nou i renovat ús a les jardineres i parcs públics més àrids i abandonats de la ciutat. La “plantada” va convidar a participar a tot el barri i, per finalitza,r es va fer un “pica-pica” conjunt.

 

Seguint l’estela d’altres pobles d’arreu del món, “Increïble Comestible” vol aprofitar els espais de terra urbans, sovint parterres secs i buits de vida, per re-convertir-los en horts públics, urbans i comunitaris, de la gent del poble i per la gent del poble. Des que van començar, ja han recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer). Hi han plantat verdures, hortalisses i plantes aromàtiques.

Vols llegir més…?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

El passat 19 de juny a l’Auditori de Barcelona es van reunir prop de 350 cantaires, entre ells diferents bellaterrencs que, sota l’Associació Messies Participatiu, van presentar el seu Concert Participatiu de Primavera, un dels tres que organitza l’entitat cada any. Els altres dos són els dedicats a El Messies de Handel en les seves dues representacions, una a Barcelona i l’altra a Girona. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: