Des que van començar, ja han recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer) | Cedida

 

 

 

El passat diumenge 29 de gener el col·lectiu “Increïble Comestible” va engegar un tercer hort a la ciutat, concretament a la zona davant del CAP de Canaletes i la residència, entre l’Av. Lesseps i el c/Pedrera. L’objectiu continua sent el de donar un nou i renovat ús a les jardineres i parcs públics més àrids i abandonats de la ciutat. La “plantada” va convidar a participar a tot el barri i, per finalitza,r es va fer un “pica-pica” conjunt.

 

Seguint l’estela d’altres pobles d’arreu del món, “Increïble Comestible” vol aprofitar els espais de terra urbans, sovint parterres secs i buits de vida, per re-convertir-los en horts públics, urbans i comunitaris, de la gent del poble i per la gent del poble. Des que van començar, ja han recuperat jardineres i espais a la zona del Centre (Plaça Abat Oliva) i Banús-Cerdanyola2000 (Plaça Castanyer). Hi han plantat verdures, hortalisses i plantes aromàtiques.