L’antiga Biblioteca de Ca n’Altimira, actualment en desús | A. Salillas

 

 

El govern ha elaborat un marc de procés participatiu amb l’empresa consultora “Estel”, d’estratègies socials per al territori i espais lliures. La iniciativa ha comptat amb la participació de gairebé tots els partits polítics de l’oposició i el resultat ha estat una primera fase que projecta la importància estratègica i valor patrimonial de l’espai.

 

L’objectiu, segons explicava el regidor de Participació, Maurici Jaumandreu (CxC), en el ple de gener, és “fer-ne una gestió 100% pública i definir-ne els usos a través d'un procés participatiu amb les entitats”. La participació tindrà una vessant pedagògica d’empoderament de les entitats i permetrà buscar complicitats amb la ciutadania. Encara no s'ha fet pública la calendarització de la segona fase del projecte.

 

Des del PDeCAT es va criticar que caldria fer un procés participatiu global, sobre el projecte de ciutat. Per la seva banda, el PSC va fer èmfasi en els recursos destinats a pagar l’empresa externa, provinents de la Diputació.