Accés i control al aeroport | Aeropuertos.net

 

 

 

Un total de 7.079 persones van visitar els aeroports d'Aena a Catalunya durant l'any passat en visites que s'organitzen amb l'objectiu d'acostar a estudiants i institucions el món de l'aviació i familiaritzar-los amb el transport aeri, ha informat el Ministeri de Foment aquest dimecres en un comunicat.

 

 

L'Aeroport de Barcelona ha fet 25 visites institucionals, amb de 334 assistents, entre els quals destaquen delegacions del Japó i França, entre d'altres, i també es van organitzar deu visites per a universitats i cicles formatius, que van comptar amb l'assistència de 224 estudiants.

 

 

L'Aeroport de Girona va organitzar 93 visites, que van reunir 3.600 alumnes de centres d'educació infantil, primària i secundària, i també es va organitzar una visita per als estudiants de la Universitat de Girona.

 

 

Per la seva banda, l'Aeroport de Reus va rebre prop de 1.000 estudiants procedents de 19 centres escolars, majoritàriament d'escoles d'infantil i primària, i l'Aeroport de Sabadell va organitzar 70 visites amb 1.889 alumnes.

 

 

En aquestes visites pedagògiques, que s'adapten a l'edat i necessitats del grup, els alumnes van poder conèixer de primera mà el trajecte habitual que realitza un passatger: el procés de facturació, el pas pels filtres de seguretat, l'embarcament i la recollida d'equipatges.