Titulacions / | coooc

 

 

 

L'Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha acordat amb la Thompson Rivers University (TRU) del Canadà perquè estudiants dels graus de Biologia, Microbiologia i Química puguin seguir part dels seus estudis al Canadà i viceversa.

 

 

Els estudiants podran obtenir tant els títols de la UAB com els de la TRU, i, a més, els estudiants del grau d'Infermeria podran fer pràctiques en hospitals canadencs i els de la nord-americana en centres vinculats a la universitat catalana, ha informat aquest dimecres la UAB en un comunicat. Els matriculats en els graus de Biologia, Microbiologia i Química tindran la possibilitat d'accedir a aquestes dobles titulacions, en les quals hi haurà un màxim de dues places reservades per curs i per universitat.

 

 

Del grau de Química ja hi ha un alumne de la UAB estudiant actualment en la TRU, i pel que fa a els de Biologia i Microbiologia la iniciativa començarà el proper curs. En el cas de Química, els estudiants cursaran o bé el segon i el tercer curs o el tercer i el cuart íntegrament en la TRU, i obtindran el títol de graduats per la UAB i el de Bachelor of Science, Major in Chemistry –equivalent a grau– de la TRU. Pel que fa a els graus de Biologia i Microbiologia, l'estada engloba el segon semestre de tercer i el primer semestre de cuarto i, a més, durant l'estiu, realitzaran les pràctiques professionals al Canadà.

 

 

Els estudiants canadencs que recalin en la UAB faran el mateix recorregut, i en tots dos casos obtindran el títol de Microbiologia o graduats en Biologia per la UAB i el títol de Bachelor in Science, expedit per la TRU. La selecció dels estudiants que podran participar en aquesta iniciativa tindran en compte l'expedient acadèmic i el nivell d'anglès –es demanarà C1 o B2–.