Estudiants de la UAB podran obtenir una doble titulació cursant una part al Canadà

by | febr. 2, 2017 | Al Dia

Titulacions / | coooc

 

 

 

L'Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha acordat amb la Thompson Rivers University (TRU) del Canadà perquè estudiants dels graus de Biologia, Microbiologia i Química puguin seguir part dels seus estudis al Canadà i viceversa.

 

 

Els estudiants podran obtenir tant els títols de la UAB com els de la TRU, i, a més, els estudiants del grau d'Infermeria podran fer pràctiques en hospitals canadencs i els de la nord-americana en centres vinculats a la universitat catalana, ha informat aquest dimecres la UAB en un comunicat. Els matriculats en els graus de Biologia, Microbiologia i Química tindran la possibilitat d'accedir a aquestes dobles titulacions, en les quals hi haurà un màxim de dues places reservades per curs i per universitat.

 

 

Del grau de Química ja hi ha un alumne de la UAB estudiant actualment en la TRU, i pel que fa a els de Biologia i Microbiologia la iniciativa començarà el proper curs. En el cas de Química, els estudiants cursaran o bé el segon i el tercer curs o el tercer i el cuart íntegrament en la TRU, i obtindran el títol de graduats per la UAB i el de Bachelor of Science, Major in Chemistry –equivalent a grau– de la TRU. Pel que fa a els graus de Biologia i Microbiologia, l'estada engloba el segon semestre de tercer i el primer semestre de cuarto i, a més, durant l'estiu, realitzaran les pràctiques professionals al Canadà.

 

 

Els estudiants canadencs que recalin en la UAB faran el mateix recorregut, i en tots dos casos obtindran el títol de Microbiologia o graduats en Biologia per la UAB i el títol de Bachelor in Science, expedit per la TRU. La selecció dels estudiants que podran participar en aquesta iniciativa tindran en compte l'expedient acadèmic i el nivell d'anglès –es demanarà C1 o B2–.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: