Javier González, director de Citilab Cornellà, dirigint-se als oients | Juan Hidalgo

 

 

MES Cerdanyola va presentar a Cal Pintxo, dimecres passat, la seva proposta de futur per a Ca N'Altimira (l'edifici on s'ubicava l'antiga biblioteca de Cerdanyola).

 

Els integrants de Moviments d'Esquerres a la nostra ciutat aposten per ubicar-hi un centre d'innovació tecnològica i d'impuls de noves iniciatives emprenedores amb fort caràcter social, inspirat en el Citilab de Cornellà. 

 

Javier González Abad, director general d'aquest centre, va explicar als presents la seva filosofia i funcionament, així com els projectes tecnològics que ja han sorgit d'aquest.

 

Durant l'acte es va adreçar també als assistents el regidor Marc Costa (PDeCAT) per comentar que des de l'Ajuntament, i abans que es trenqués el pacte de govern, ja s'havia posat en marxa un projecte d'aquestes característiques, impulsat pels funcionaris, i que tenia ja gairebé garantides les inversions necessàries per fer-se realitat. Un projecte que, finalment, va dir ha quedat descartat.

 

Acte de presentació a Cal Pintxo | J. Hidalgo
 
 
Citilab Cornellà | Cedida