Equip mèdic al Centre Cívic | J. Tardós
 
 

El passat dia 2 de febrer es va celebrar una jornada de donació de sang a Bellaterra. L'equip mèdic es va instal·lar a la sala gran del Centre Cívic, des de les 17 h fins a les 20:30 h. 

 

 

L’assistència no ha estat mai multitudinària, tot i que en aquesta ocasió s’ha arribat a un nou rècord: més de 30 donants. Entre ells, un bon nombre de persones van ser “refusades” per motius diversos com haver viatjat a països exòtics o per certes alteracions sanguínies.  

 

 

L'organització a anat a càrrec de l'ANC com a representant de la Taula Cívica de Bellaterra (TCB) i l'EMD. Ambdós s'han mostrat satisfets per la feina feta i fan una crida a la col·laborar perquè, estadísticament, “tots, en un moment o altre de la vida, necessitarem sang”

 

 

Per rebre, cal donar.