El Cercle de futbol s’entrebanca al minut 88 contra el Can Mas (2-1)

by | febr. 6, 2017 | Esports

L'equip amateur | Cedida

 

 

Dissabte a les 20.00h. Camp del Can Mas. Partit calent per tot el què va passar al partit d’anada amb insults i amenaçes per part de la afició del Can Mas.

 

 

Conscient de tot això, la Federació va dessignar l’àrbitre Buendia, un contundent àrbitre de tres categories superior. I en aquest aspecte, el partit va ser net i amb només tres targetes entre els dos equips.

 

 

A la primera part es va veure un partit tosc, sobretot per part del Cercle, que intentava tocar la pilota però de forma estèril entre els centrals. Les ocasions més clares van arribar per part del Can Mas, que obtava per un joc més directe de pilotes llargues. La més clara va ser en una falta rematada per un davanter que feia lluïr al Pau Garcia Planes.

 

 

Res podria fer poc després el Pau quan al minut 17, després d’una pèrdua al mig camp, en una d’aquestes pilotes llargues, es quedava sol Muñoz en un u contra u amb el porter i posava l’1-0 al marcador.

 

 

La ocasió més clara del Cercle durant la primera part va ser per Miki, que robava una pilota a la frontal de l’àrea per xutar a porteria. El porter l’aturava sense problemes.

 

 

Però la pitjor notícia a la primera part no va ser ni el gol ni el mal joc ofert pel Cercle, sinó la lesió altra vegada de Batllori, que tornava a caure de baixa. El substituïa Graells, que cada cop té més minuts per reinvindicar un lloc al onze titular.

 

 

A la mitja part, Giol va fer un quants canvis tàctics. Es va passar a jugar amb 4-1-4-1 i va donar entrada al Max i al Marc Costa, que debutava després d’haver estat fitxat en el mercat d’hivern.

 

 

La segona part va ser més seria per part dels visitants i no es va arriscar tant a darrere i es va intentar fer un joc més directe. I és que de vegades, menys és més.

 

 

Aquest joc més directe va possibilitar una bona ocasió de Miki i finalment, que aquest mateix provoqués un penal dubtós, que marcava Besonias sense problemes, qui es retrobava amb el gol.

 

 

Amb l’1-1 al marcador, el partit es va convertir en un ping-pong amb un joc d’àrea a àrea. Però qui va tenir les ocasions més clares va ser altra vegada el Can Mas. Primer amb una clara ocasió que treia Pau amb una gran mà i al 88 arribava la sentència amb un passe de la mort que significava el 2-1 final al marcador.

 

 

Amb aquesta derrota, el Cercle perd una mica la opció d’estar a dalt però ni molt menys la perd del tot i de ben segur, que una victòria la setmana vinent contra la Sabadellenca el torna a posar a la lluita per l’ansiada segona plaça. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: