Detenen un veí de Sant Cugat per vendre droga a joves | EuropaPress

 

 

 

La Policia Local de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) ha detingut un home, conegut com 'El Rubio', de 43 anys i veí de la localitat, per suposadament vendre estupefaents a joves de la població. La detenció es va produir la nit del dimecres al carrer de la Mina, “mentre 'El Rubio' feia un intercanvi d'haixix amb un altre individu” i se li han intervingut nou embolcalls de plàstic amb aquesta substància preparats per a la seva distribució –un total de 79 grams–, a més de dos telèfons mòbils, ha informat la Policia en un comunicat. El detingut ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la ciutat vallesana en espera de passar a disposició judicial. En el moment de la detenció anava acompanyat del seu germà, també veí del municipi i de 35 anys, vestint peces de roba que portaven el dispositiu d'alarma de les botigues, fet que s'està investigant per si existeix delicte de furt. Aquesta acció policial està emmarcada en el dispositiu per detectar i denunciar el consum de drogues a la via pública, concretament a l'entorn de l'estació de tren de Sant Cugat.