Imatge d'arxiu d'un accident a l'AP-7 a Sant Cugat | FOTO: Cedida

 

 

Un accident a l'autopista AP-7 a l'altura de Cerdanyola ha provocat retencions en el seu pas per Sant Cugat. Des de les vuit del matí d'aquets dimarts, dia 7 de febrer, s'han acumulat fins a 10 quilòmetres de retencions a l'AP-7 en sentit nord, cap a Girona, entre Sant Cugat i Barberà. S'ha hagut de tallar un carril, que passades les 8.30 hores ja s'ha reobert. L'accident s'ha produït per encalç entre dos turismes a les 7.28 hores i no hi ha hagut ferits. Passades les 9 hores, s'ha reestablert la normalitat.

 

 

A més, un altre accident a l'altura de Santa Perpètua de Mogoda, també a l'AP-7, està provocant retencions en sentit sud, Tarragona. Només hi ha un carril obert. En aquest cas, és un el turisme implicat en l'accident. A les 8.35 hores hi ha 8 quilòmetres de cua des de Mollet. Cap a les 9.30 hores s'ha tornat a la normalitat, tot i que amb trànsit intens.

 

 

També hi ha circulació intensa a la B-30 a Sant Cugat, el lateral de l'AP-7, en direcció a Girona. Com és habitual cada matí, també hi ha retencions a la C-16, als Túnels de Vallvidrera, en direcció a Barcelona.