Quilòmetres de retencions a l’AP-7 per dos accidents

by | febr. 7, 2017 | Al Dia

Imatge d'arxiu d'un accident a l'AP-7 a Sant Cugat | FOTO: Cedida

 

 

Un accident a l'autopista AP-7 a l'altura de Cerdanyola ha provocat retencions en el seu pas per Sant Cugat. Des de les vuit del matí d'aquets dimarts, dia 7 de febrer, s'han acumulat fins a 10 quilòmetres de retencions a l'AP-7 en sentit nord, cap a Girona, entre Sant Cugat i Barberà. S'ha hagut de tallar un carril, que passades les 8.30 hores ja s'ha reobert. L'accident s'ha produït per encalç entre dos turismes a les 7.28 hores i no hi ha hagut ferits. Passades les 9 hores, s'ha reestablert la normalitat.

 

 

A més, un altre accident a l'altura de Santa Perpètua de Mogoda, també a l'AP-7, està provocant retencions en sentit sud, Tarragona. Només hi ha un carril obert. En aquest cas, és un el turisme implicat en l'accident. A les 8.35 hores hi ha 8 quilòmetres de cua des de Mollet. Cap a les 9.30 hores s'ha tornat a la normalitat, tot i que amb trànsit intens.

 

 

També hi ha circulació intensa a la B-30 a Sant Cugat, el lateral de l'AP-7, en direcció a Girona. Com és habitual cada matí, també hi ha retencions a la C-16, als Túnels de Vallvidrera, en direcció a Barcelona.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: