[FOTOS] Bellaterra dóna suport a ‘Casa nostra, casa vostra’

by | febr. 8, 2017 | Galeries de fotos

El passat 4 i 5 de febrer es va fer, arreu de Catalunya, una gran recollida de signatures per d’adhesió al manifest “Casa Nostra, Casa Vostra”.  La campanya vol denunciar la situació de les persones refugiades o migrants, mobilitzar i sensibilitzar a la ciutadania i reclamar unes polítiques reals d’acollida a les institucions.

A Bellaterra, la secció local de l’ANC ha coordinat l’acte i ha comptat amb la participació del Grup Escolta Bellaterra.

Quan es va fer fosc, amb l’ajuda dels infants del Grup Escolta de Bellaterra, es van encendre unes espelmes que, al terra, dibuixaven el logotip de la iniciativa. De moment ja s’han recollit 52 signatures i es pot continuar signant a través de la web https://www.casanostracasavostra.cat/

“Tots sabem que Catalunya de sempre ha estat un país obert, una terra d’inclusió. Molts ciutadans catalans i espanyols han estat acollits frontera enllà. Avantpassats nostres van ser acollits quan ho van necessitar; ara que d’altres ho necessiten, ens cal correspondre. Pensem-hi! El dret d’asil és una competència política dels estats, però molts com l’espanyol incompleixen aquest dret humà universal i es nega a complir el que per compromisos internacionals està obligat a fer: l’acolliment de refugiats. Davant la greu crisi migratòria actual, Espanya nega la reciprocitat de l’acollida!”

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: