Projecte de formació de joves vallesans en economia digital

by | febr. 8, 2017 | Al Dia

Escola d'Eginyeria de la UAB | UAB

 

La transformació digital ha portat noves oportunitats laborals i socials. L’ús de l’internet de les coses, el big data, la impressió 3D o l’ecodisseny de productes són només alguns exemples de nous camps per explorar i per desenvolupar. Uns camps que necessiten de professionals formats i amb habilitats específiques. És per això que des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, la UAB i el Centre Tecnològic Eurecat es posa en marxa un nou projecte per fomentar i impulsar l’economia sostenible a través de les competències digitals. Es tracta d’un projecte de formació i ocupació per a joves que sota el nom “Digital&Green Skills Vallès” vol formar professionals universitaris de qualsevol especialitat, perquè puguin innovar en l’àmbit social i comunitari i despertar alternatives d’ocupació en el procés de la transformació digital i sostenible.

 

El projecte treballarà amb 25 joves, als que se’ls facilitaran coneixements i recursos perquè actuïn com “agents de canvi”. Comptaran amb el suport de professionals de la docència i del coaching professional especialitzat per treballar oportunitats en el marc d’una plataforma d’innovació i cocreació oberta. Aquesta actuació s’ha publicitat en les diferents sessions amb joves de la comarca les darreres setmanes. I el proper 16 de febrer la UAB acollirà una sessió dirigida a totes i tots aquells/es joves que vulguin tenir-ne més informació i convertir-se en “agents de canvi”. La sessió tindrà lloc a la Sala de Graus de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, a les 11h. Més informació a la web del Consell Comarcal del Vallès Occidental o al Tel. 93 7273234.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: