Escola d'Eginyeria de la UAB | UAB

 

La transformació digital ha portat noves oportunitats laborals i socials. L’ús de l’internet de les coses, el big data, la impressió 3D o l’ecodisseny de productes són només alguns exemples de nous camps per explorar i per desenvolupar. Uns camps que necessiten de professionals formats i amb habilitats específiques. És per això que des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, la UAB i el Centre Tecnològic Eurecat es posa en marxa un nou projecte per fomentar i impulsar l’economia sostenible a través de les competències digitals. Es tracta d’un projecte de formació i ocupació per a joves que sota el nom “Digital&Green Skills Vallès” vol formar professionals universitaris de qualsevol especialitat, perquè puguin innovar en l’àmbit social i comunitari i despertar alternatives d’ocupació en el procés de la transformació digital i sostenible.

 

El projecte treballarà amb 25 joves, als que se’ls facilitaran coneixements i recursos perquè actuïn com “agents de canvi”. Comptaran amb el suport de professionals de la docència i del coaching professional especialitzat per treballar oportunitats en el marc d’una plataforma d’innovació i cocreació oberta. Aquesta actuació s’ha publicitat en les diferents sessions amb joves de la comarca les darreres setmanes. I el proper 16 de febrer la UAB acollirà una sessió dirigida a totes i tots aquells/es joves que vulguin tenir-ne més informació i convertir-se en “agents de canvi”. La sessió tindrà lloc a la Sala de Graus de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, a les 11h. Més informació a la web del Consell Comarcal del Vallès Occidental o al Tel. 93 7273234.