Equip de monitors de marxa nòrdica del Parc Taulí | taulí.cat

 

 

El professionals del Servei de Medicina Física i Rehabilitació del Parc Taulí inicien la” Marxa Nòrdica“, com a una activitat saludable en el marc d’Hospital Promotor de la Salut.

 

El dijous, 9 de febrer, la marxa va començar amb un primer grup de pacients diagnosticats de fibromiàlgia. Aquesta iniciativa s’emmarca en la promoció d’hàbits saludables que té com a finalitat la protecció de la salut dels usuaris, dels propis professionals de la institució i de la comunitat en general.

 

Al llarg de les properes setmanes, està previst posar en marxa vuit grups: dos de fibromiàlgia, un de pacients amb malaltia de Parkinson, un altre amb limfedema d’extremitat superior, i quatre grups de professionals del Parc Taulí, amb i sense patologia de l’aparell locomotor.

 

La periodicitat de l’activitat serà setmanal, per cada grup, amb una durada aproximada d’1 a 2 hores per sortida, fins un total de 9-10 sessions. Les sessions són teòrico-pràctiques i estan adaptades a les característiques específiques de cada grup. Les sessions pràctiques es realitzaran a l’exterior del Parc Taulí, així com un trajecte pel riu Ripoll i una sortida urbana fins el Parc Catalunya.