El Parc Taulí inicia l’activitat “Marxa Nòrdica – Fem Salut”

by | febr. 9, 2017 | Al Dia

Equip de monitors de marxa nòrdica del Parc Taulí | taulí.cat

 

 

El professionals del Servei de Medicina Física i Rehabilitació del Parc Taulí inicien la” Marxa Nòrdica“, com a una activitat saludable en el marc d’Hospital Promotor de la Salut.

 

El dijous, 9 de febrer, la marxa va començar amb un primer grup de pacients diagnosticats de fibromiàlgia. Aquesta iniciativa s’emmarca en la promoció d’hàbits saludables que té com a finalitat la protecció de la salut dels usuaris, dels propis professionals de la institució i de la comunitat en general.

 

Al llarg de les properes setmanes, està previst posar en marxa vuit grups: dos de fibromiàlgia, un de pacients amb malaltia de Parkinson, un altre amb limfedema d’extremitat superior, i quatre grups de professionals del Parc Taulí, amb i sense patologia de l’aparell locomotor.

 

La periodicitat de l’activitat serà setmanal, per cada grup, amb una durada aproximada d’1 a 2 hores per sortida, fins un total de 9-10 sessions. Les sessions són teòrico-pràctiques i estan adaptades a les característiques específiques de cada grup. Les sessions pràctiques es realitzaran a l’exterior del Parc Taulí, així com un trajecte pel riu Ripoll i una sortida urbana fins el Parc Catalunya.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: