Taller d’entrenament de memòria per a gent gran

by | febr. 9, 2017 | Al Dia

Gent Gran | Getty Images

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola ha obert el període d'inscripció al taller d'entrenament de la memòria per a la gent gran.

 

Fins el 15 de febrer les persones grans que ho desitgin, podran inscriure's a un taller per exercitar les seves capacitats cognitives i fomentar l'autonomia. Aquest es farà de forma gratuïta per a tota la ciutadania de Cerdanyola i de forma setmanal a les dependències municipals de l’Àrea Social (Avinguda d'Espanya, 8), en horari de tarda.

 

Les persones interessades a participar-hi, poden inscriure’s trucant al telèfon del programa de gent gran 935 808 888 Ext. 2141 (de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 17.30 h) , o bé mitjançant un e-mail a l’adreça electrònica neiradml@cerdanyola.cat

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: