Una Penya nascuda des de la il·lusió i la constància

by | febr. 9, 2017 | Esports

Alguns membres de la Penya Blaugrana de Bellaterra abans de la col·locació de l’escut. | Cedida

 

 

 

La Penya Blaugrana de Bellaterra va néixer l’any 2011 amb Oriol Campmany i Feliu Crusafon al capdavant. Va comptar amb l’ajuda del jurista Jordi Sans per a formalitzar-se i es va iniciar amb 137 socis, majoritàriament bellaterrencs. La junta funciona amb 4 càrrecs: president – Oriol Campmany – , vicepresident – Feliu Crusafont -, secretari – Jordi Sans – i tresorer – Joan Balcells. 

 

Ser penyista

La quota per a formar-ne part és de 20 euros anuals entre les edats compreses entre els 18 i 64 anys. Pels majors de 65, la quota es fixa als 15 euros a l’any i, pels menors de 18, als 5 euros anuals. Ser-ne soci et dóna dret a participar en concursos, activitats i trobades al llarg de tot l’any.

 

Penyes del Vallès

Cada 2 mesos es troben amb les 48 penyes de tot el Vallès. Mantenen força relació amb la Penya Blaugrana de Ripollet i amb la de Sant Cugat. 

 

Col·locació de l’escut 

El passat 14 de gener es va organitzar una sortida per a col·locar el seu escut al Camp Nou. La jornada va consistir en un vermut al Club Bellaterra, com punt de trobada per a desplaçar-se, després, amb un autocar fins al camp. Un cop allà es va procedir a l’acte de col·locació de l’escut i la cloenda va ser l’assitència al partit del Barça-Las Palmas. 

 

Queixes

L’actual horari dels partits fruit dels drets televisius comprats per Mediapro, no permet “fer penya”. Els partits es visionen molt a la Xina i el Barça s’acaba amotllant al fus horari xinès. Els últims partits s’han desenvolupat en dia laborable a les 16 h de la tarda i algun diumenge a les 20 h del vespre. 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: