Alguns membres de la Penya Blaugrana de Bellaterra abans de la col·locació de l’escut. | Cedida

 

 

 

La Penya Blaugrana de Bellaterra va néixer l’any 2011 amb Oriol Campmany i Feliu Crusafon al capdavant. Va comptar amb l’ajuda del jurista Jordi Sans per a formalitzar-se i es va iniciar amb 137 socis, majoritàriament bellaterrencs. La junta funciona amb 4 càrrecs: president – Oriol Campmany – , vicepresident – Feliu Crusafont -, secretari – Jordi Sans – i tresorer – Joan Balcells. 

 

Ser penyista

La quota per a formar-ne part és de 20 euros anuals entre les edats compreses entre els 18 i 64 anys. Pels majors de 65, la quota es fixa als 15 euros a l’any i, pels menors de 18, als 5 euros anuals. Ser-ne soci et dóna dret a participar en concursos, activitats i trobades al llarg de tot l’any.

 

Penyes del Vallès

Cada 2 mesos es troben amb les 48 penyes de tot el Vallès. Mantenen força relació amb la Penya Blaugrana de Ripollet i amb la de Sant Cugat. 

 

Col·locació de l’escut 

El passat 14 de gener es va organitzar una sortida per a col·locar el seu escut al Camp Nou. La jornada va consistir en un vermut al Club Bellaterra, com punt de trobada per a desplaçar-se, després, amb un autocar fins al camp. Un cop allà es va procedir a l’acte de col·locació de l’escut i la cloenda va ser l’assitència al partit del Barça-Las Palmas. 

 

Queixes

L’actual horari dels partits fruit dels drets televisius comprats per Mediapro, no permet “fer penya”. Els partits es visionen molt a la Xina i el Barça s’acaba amotllant al fus horari xinès. Els últims partits s’han desenvolupat en dia laborable a les 16 h de la tarda i algun diumenge a les 20 h del vespre.