El Set Ball Tennis organitza l’ITF Sénior Memorial Jaume Selga de tennis

by | febr. 10, 2017 | Esports

El Set Ball acull l'ITF Sénior Memorial Jaume Selga de tennis. | Arxiu

 

 

 

El Set Ball Tennis organitzarà del dilluns 13 al dissabte 18 de febrer l'ITFSénior Memorial Jaume Selga de tennis. Es tracta d'una competició, en individuals, dobles i dobles mixtes, per a jugadors de més de 35 anys i que forma part del Circuit ITF Sénior. En aquest cas, com és la primera edició d'aquest torneig, el grau del campionat és de 5 (el grau 1 és el més alt i el 5, el més baix). La directora del torneig és Pia Hankö, i el jutge àrbitre, Mike del Cerro. Les finals es jugaran dissabte al matí. Jaume Selga era un encordador prfessional i propietari de diferents botigues de tennis.

 

 

 

Les categories d'aquesta competició internacional són les següents. En lamasculina, +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65, +70, i +80, i la femenina, +35, +40, +45, +50, +55, +60, i +65. Hi prendran part representants de diferents països europeus, com Austràlia, Rússia, Noruega, Gran Bretanya, França i Itàlia. Quant a socis del Set Ball Tennis, hi prendran part una trentena. També hi haurà 5 representants del Club Tennis Natació Sant Cugat. El campionat té un centenar d'inscrits.

 

  

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: