El Set Ball acull l'ITF Sénior Memorial Jaume Selga de tennis. | Arxiu

 

 

 

El Set Ball Tennis organitzarà del dilluns 13 al dissabte 18 de febrer l'ITFSénior Memorial Jaume Selga de tennis. Es tracta d'una competició, en individuals, dobles i dobles mixtes, per a jugadors de més de 35 anys i que forma part del Circuit ITF Sénior. En aquest cas, com és la primera edició d'aquest torneig, el grau del campionat és de 5 (el grau 1 és el més alt i el 5, el més baix). La directora del torneig és Pia Hankö, i el jutge àrbitre, Mike del Cerro. Les finals es jugaran dissabte al matí. Jaume Selga era un encordador prfessional i propietari de diferents botigues de tennis.

 

 

 

Les categories d'aquesta competició internacional són les següents. En lamasculina, +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65, +70, i +80, i la femenina, +35, +40, +45, +50, +55, +60, i +65. Hi prendran part representants de diferents països europeus, com Austràlia, Rússia, Noruega, Gran Bretanya, França i Itàlia. Quant a socis del Set Ball Tennis, hi prendran part una trentena. També hi haurà 5 representants del Club Tennis Natació Sant Cugat. El campionat té un centenar d'inscrits.