El Set Ball Tennis organitza l’ITF Sénior Memorial Jaume Selga de tennis

by | febr. 10, 2017 | Esports

El Set Ball acull l'ITF Sénior Memorial Jaume Selga de tennis. | Arxiu

 

 

 

El Set Ball Tennis organitzarà del dilluns 13 al dissabte 18 de febrer l'ITFSénior Memorial Jaume Selga de tennis. Es tracta d'una competició, en individuals, dobles i dobles mixtes, per a jugadors de més de 35 anys i que forma part del Circuit ITF Sénior. En aquest cas, com és la primera edició d'aquest torneig, el grau del campionat és de 5 (el grau 1 és el més alt i el 5, el més baix). La directora del torneig és Pia Hankö, i el jutge àrbitre, Mike del Cerro. Les finals es jugaran dissabte al matí. Jaume Selga era un encordador prfessional i propietari de diferents botigues de tennis.

 

 

 

Les categories d'aquesta competició internacional són les següents. En lamasculina, +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65, +70, i +80, i la femenina, +35, +40, +45, +50, +55, +60, i +65. Hi prendran part representants de diferents països europeus, com Austràlia, Rússia, Noruega, Gran Bretanya, França i Itàlia. Quant a socis del Set Ball Tennis, hi prendran part una trentena. També hi haurà 5 representants del Club Tennis Natació Sant Cugat. El campionat té un centenar d'inscrits.

 

  

 

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: