Els alumnes de l’Escola d’Arts Plàstiques exposen a l’Ateneu

by | febr. 10, 2017 | Cultura

Exposició al vestíbul de l'Ateneu   | Cerdanyola.cat

 

L'alumnat adult de l'Escola d'Arts Plàstiques de Cerdanyola ha exposat els treballs que ha fet durant el primer trimestre de curs. 

 

 

L'exposició s'ha instal·lat al vestíbul i passadís de l'Ateneu i es podrà veure fins a l'1 de març en l'horari habitual de l'Ateneu. La mostra presenta treballs fets en totes les especialitats que s'imparteixen a l'Ateneu, com ara pintura, tècniques aquoses i oli, ceràmica, escultura, joieria, dibuix al natural, tapís i gravat, arts decoratives i fussing de vidre.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: