Els alumnes de l’Escola d’Arts Plàstiques exposen a l’Ateneu

by | febr. 10, 2017 | Cultura

Exposició al vestíbul de l'Ateneu   | Cerdanyola.cat

 

L'alumnat adult de l'Escola d'Arts Plàstiques de Cerdanyola ha exposat els treballs que ha fet durant el primer trimestre de curs. 

 

 

L'exposició s'ha instal·lat al vestíbul i passadís de l'Ateneu i es podrà veure fins a l'1 de març en l'horari habitual de l'Ateneu. La mostra presenta treballs fets en totes les especialitats que s'imparteixen a l'Ateneu, com ara pintura, tècniques aquoses i oli, ceràmica, escultura, joieria, dibuix al natural, tapís i gravat, arts decoratives i fussing de vidre.

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: