L’Ajuntament encarrega un estudi per a conèixer el present i futur del comerç local

by | febr. 10, 2017 | Al Dia

Comerç Cerdanyola | Cerdanyola.cat

 

El passat 6 de febrer, en el marc del Consell Municipal de Comerç, l'Ajuntament de Cerdanyola va anunciar l'encàrrec d'un estudi per a conèixer els hàbits comercials de la ciutadania, quina és la situació actual del comerç i la restauració local i plantejar línies d'actuació de cara al futur.

 

El document resultant permetrà saber quines propostes comercials funcionen, què compra la ciutadania, on ho fa i per quin motiu. A més a més, esdevindrà una base per a elaborar un Pla Estratègic pel Comerç i Restauració de la ciutat.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: