Nova festa de Carnaval Infantil a Cerdanyola

by | febr. 10, 2017 | Al Dia

Carnaval infantil 2017 | Getty Images

 

 

El dissabte 25 de febrer serà el gran dia de Carnaval a Cerdanyola amb la celebració, pels carrers de la ciutat, de la tradicional rua de Carnaval. Enguany, als actes habituals del Dijous Gras, el Ball de Carnaval, el Concurs de Disfresses i l'Enterrament de la Sardina, s'afegeix la Festa de Carnaval Infantil el diumenge 26 de febrer al matí.

 

 

El Carnaval cerdanyolenc es posarà en marxa el Dijous Gras, 23 de febrer, amb la música i animació de Jaume Barri. Quan arribi el Gran Rei Carnestoltes s'aturarà l'espectacle perquè pugui fer el pregó. Seguidament hi haurà pa, brou i botifarra d'ou per a les persones assistents, a la plaça de l'Abat Oliba.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: