El 89% de la premsa dels bars és en castellà

by | febr. 11, 2017 | Al Dia

Diaris esportius | Getty Images

 

 

El nucli d’Òmnium Cultural a Cerdanyola del Vallès va presentar el dimecres 8 de febrer, els resultats d'una enquesta feta sota la campanya PremCat, una iniciativa que vol fomentar la lectura de premsa en català als bars i equipaments públics de la ciutat.

 

 

Les dades obtingudes van mostrar una presència pràcticament absoluta de premsa en llengua castellana, mentre que la premsa en català, tant la que es fa únicament en aquesta llengua (El Punt/Avui i Ara) o bé que tenen versió en català (El Periodico o La Vanguardia) ser molt minoritaris o, en la majoria de casos, inexistents.

 

  

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: