Quan el pas a nivell de can Sastre s’utilitzava

by | febr. 13, 2017 | Història de Bellaterra

Pas a nivell a Sardanista Serra | J. Escoda

 

 

 

Antigament la via del tren passava sense vallar pel mig dels camps i boscos, sense cap mesura de seguretat. Això sí, hi havien ‘pasos a nivel’, sense cap stop,  per on podien passar còmodament els vehicles sempre i quan vigilessin als dos cantons (recordeu que via única però dos sentits).

 

 

 

Al passeig de les Acàcies (ara can Miró) el pont era inexistent i quedava bruscament tallat. Per tal de travessar a l’altra banda de la via, tot salvant el desnivell,  calia baixar per un camí sense asfaltar (ara Sardanista Serra) i creuar pel pas a nivell sense barreres ni vigilant. 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: