Una altra batalla guanyada del Cercle (2-1)

by | febr. 13, 2017 | Esports

El Cercle sempre empaitant el gol | Univision

 

 

 

  

  

Després d'una dura derrota la setmana passada al camp del Can Mas, el Cercle es veia necessitat de punts si volia seguir a la part alta de la classificació.

 

 

 

I el rival per aconseguir-ho no era un altre que la potent Sabadellenca, que tot i no estar a la part alta de la classificació, el partit d'anada va demostrar una competitivitat com el què més. Aquell partit acabava amb un 0-1 favorable el Cercle, que sofria de valent per endur-se els tres punts.

 

 

I aquest dissabte es va veure ben bé el mateix. Un partit molt igualat que podia caure per qualsevol de les dues bandes. El primer ensurt el va provocar la Sabadellenca al primer minut quan enviava una pilota a l'esquena dels defenses del Cercle i per poc sorprenien al porter.

 

 

En la primera part es van veure moltes aproximacions per part dels dos equips. Les més clares del Cercle van ser per Feliu i Miki. El primer va xutar una falta magistral que va fer lluir el porter i el segon va encarar un u contra u que va tornar a aturar el porter visitant.

 

 

Tot i així, al minut 32 arribaria el gol del Cercle. Era un corner sacat en curt per Besonias, que li passava a Miki i aquest la centrava molt fort al segon pal, on Feliu feia un remat sec, que feia entrar la pilota a porteria.

 

 

L'alegria durava ben poc quan, només tres minuts més tard, una combinació de la Sabadellenca acabava amb una passada des de la banda a boca de gol, que definia Santín. Un dels jugadors visitants amonestats celebrava el gol insultant els jugadors del Cercle. L'àrbitre l'amonestava només verbalment davant la incredulitat dels jugadors del Cercle. És una llàstima veure àrbitres joves amb bon criteri però que permeten qualsevol agressió verbal i les deixen impunes. Costa d'entendre el perquè.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: