La bellaterrenca Sara Terraza canta en l’acte a Muriel Casals

by | febr. 14, 2017 | Cultura

Terraza amb la filla de Muriel Casals | Cedida 

 

La cantautora bellaterrenca, Sara Terraza, ha cantat, juntament amb Toni Xuclà, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona el passat dilluns 13 de febrer.

 

L'acte ha consistit en el lliurament, per part de l'alcaldessa Ada Colau, de la Medalla d'Or de la Ciutat a la filla i nét de Muriel Casals, quan tot just fa un any de la seva mort. 

 

Han assitit a l'acte el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el President de l'Assamblea Nacional, Jordi Sánchez i l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, entre altres.

 

 

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: