El Parlament demana paralitzar el IV Cinturó Terrassa-Granollers

by | febr. 17, 2017 | Al Dia

En construcció | adriapujol

 

 

El Parlament ha aprovat a la comissió de Territori una Proposta de Resolució conjunta de Junts pel Sí, CSQP i la CUP que reclama a l'Estat que traspassi la “competència sobre qualsevol nova infraestructura de mobilitat al Vallès com es desprèn del vigent Estatut de Catalunya” i que s'inclogui el “corresponent finançament per a poder-les executar”.

 

 

La Proposta de Resolució reclama també al govern de l'Estat que paralitzi la “licitació de la redacció de l'estudi informatiu de la B-40 en el tram Terrassa-Granollers“, l'anomenat Quart cinturó, perquè es considera que el Govern ja està treballant en un pla de mobilitat de les dues comarques del Vallès. A més, en el darrer punt, aprovat per unanimitat, es proposa convidar als ajuntaments de les dues comarques i a les entitats implicades perquè participin en l'elaboració del Pla de Mobilitat del Vallès.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: