En construcció | adriapujol

 

 

El Parlament ha aprovat a la comissió de Territori una Proposta de Resolució conjunta de Junts pel Sí, CSQP i la CUP que reclama a l'Estat que traspassi la “competència sobre qualsevol nova infraestructura de mobilitat al Vallès com es desprèn del vigent Estatut de Catalunya” i que s'inclogui el “corresponent finançament per a poder-les executar”.

 

 

La Proposta de Resolució reclama també al govern de l'Estat que paralitzi la “licitació de la redacció de l'estudi informatiu de la B-40 en el tram Terrassa-Granollers“, l'anomenat Quart cinturó, perquè es considera que el Govern ja està treballant en un pla de mobilitat de les dues comarques del Vallès. A més, en el darrer punt, aprovat per unanimitat, es proposa convidar als ajuntaments de les dues comarques i a les entitats implicades perquè participin en l'elaboració del Pla de Mobilitat del Vallès.