Campanya #volemacollir amb l'escola al fons | J. Tardós

 

 

L’escola concertada “La Vall”, a Bellaterra, ha engegat una campanya de sensibilització amb els refugiats.  Aprofitant la seva ubicació, a la carretera BV1414, per on passen gran part de bellaterrencs, molts universitaris i gairebé tots els estudiants de les escoles del voltant, ha penjat uns rètols donant suport a la campanya dels refugiats #volemacollir, tal i com es veu a les imatges.

 

 

L'objectiu d'aquesta acció, que s'ha realitzat de manera conjunta en escoles de tot Catalunya, ha estat sensibilitzar la comunitat educativa de la situació que han d’afrontar les persones que fugen de casa seva a causa la guerra, la violència o la persecució i busquen refugi a casa nostra.

 

 

Segons anuncien al seu web: “Tota la comunitat educativa ha sortit als camps d'esport per participar en un acte plàstic i visual que representava metafòricament un gran mar amb una casa blanca enmig. #casa nostra,es casa vostra. Les alumnes han iniciat l'acte amb la lectura de quatre manifestos de persones refugiades. A continuació, les alumnes han convertit la graderia amb un mosaïc gegantpresidit pel lema de la campanya #volemacollir i l'acte ha finalitzat amb una cançó.”

 

Al·legoria al Mediterrani | La Vall

 

 

 

 

Un dels molts indicadors de la campanya | J. Tardós