300 persones participen a la primera enquesta de bellaterraparticipa.cat

by | febr. 20, 2017 | Al Dia

Resum votacions banderes | EMD Bellaterra

 

 

El 15 de gener es va acabar el primer periode de votació a la nova plataforma web http://www.bellaterraparticipa.cat. La iniciativa pretén ser un espai de participació ciutadana per a conèixer l'opinió dels bellaterrencs, al voltant de diferents qüestions. La primera enquesta posada en marxa per l'EMD ha estat sobre la tria d'una bandera oficial del barri.

 

  

 

 

Les propostes que estaven a votació provenien de la convocatòria del concurs que es va fer fins el 15 de desembre. Durant el concurs, es van rebre 23 propostes de 8 persones. De les 23 banderes, el Consell de Seguiment del concurs en va donar per vàlides 11.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: