Un dels trens de FGC de gom a gom | Oscar Hernández

 

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, s’ha reunit aquest matí amb el president dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), Enric Ticó.

 

En aquesta trobada, Martínez ha reivindicat la necessitat d’una segona estació de FGC a Rubí: “Una ciutat amb 75.000 habitants amb l’ús que es fa dels ferrocarrils necessita tenir una segona estació que està ubicada en projecte en un lloc on hi haurà un parc d’activitat econòmica, on també a prop, hi haurà un nou servei de la Generalitat que s’ha de traslladar, els jutjats que encara estan en estudi però que molt provablement s’ubiquin allà, i on hi ha un projecte per connectar una banda i l’altra de la riera”.

 

La connexió de la plaça Marqués de Barberà i l’Escardívol està al pla de mandat dels socialistes i és un compromís amb la ciutat:  “Volem proposar al pla d’inversions 2017-2018 una primera fase d’aquest projecte”.

 

Ticó ha estès la mà per col·laborar a nivell tècnic però ell no té les competències per prendre aquesta decisió. L’alcaldessa ha ressaltat que tornarà a traslladar aquesta necessitat al director general de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona, Pere Torres, que és a qui li correspon decidir si es farà o no la segona estació a la ciutat.