L'exregidor d'ERC, Daniel Mallén, i el president d'ERC, Albert Turón | Redacció

 

 

El passat 17 de febrer, ERC Cerdanyola va exposar les seves prioritats en matèria econòmica per al 2017. El grup va manifestar el seu ànim constructiu i de col·laboració, després de la seva sortida del govern al gener del 2017, i voluntat de facilitar l'aprovació del pressupost.

 

  

  

En l'àmbit d'inversions va destacar la inversió en la via pública, el pavimentat, mobiliari urbà, enllumenat, parcs i voreres, etc., ja que Cerdanyola ha anat quedant enrere en aquesta qüestió i tindria un impacte directe en el ciutadà. A continuació, mantindria l'aposta pels mercats municipals i les seves reformes en climatització, cambres frigorífiques, etc. En tercer lloc seguiria amb les millores en els centres escolars, unes actuacions que ja tenen partides previstes, però encara no s'han acabat de desenvolupar.