El president de la Generalitat a les noves instal·lacions d'Epson a Sant Cugat | Artur Ribera

 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha posat Sant Cugat com “un exemple” a seguir en matèria d'activitat econòmica i creació de llocs de treball, durant una visita a la nova seu corporativa d'Epson a Can Ametller aquest dijous, dia 16 de febrer.

 

 

D'aquesta manera, la Epson Ibérica ha culminat el trasllat de Cerdanyola a Sant Cugat amb una inversió de més de dos milions d'euros i l'arribada d'un centenar de treballadors. 3.000 metres quadrats amb la innovació i la tecnologia com a eix fonamental i que en els pròxims dos o tres anys acolliran un 15% més d'empleats.

 

 

Durant la visita, el CEO d'Epson França, Espanya i Portugal, Ernest Quingles, s'ha sumat a l'anàlisi del president català i ha destacat el potencial econòmic del municipi i el seu entorn: “Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola formen l'eix d'innovació més important de Catalunya”.

 

 

L'alcaldessa Mercè Conesa ha aprofitat l'ocasió per destacar “els més de 50.000 llocs de feina” que la ciutat ofereix al país i les dades “d'atur en nivells europeus”. “Ens posem a disposició del govern”, ha finalitzat Conesa. Carles Puigdemont ha recollit el guant: “El país ha de prendre bona nota. De Sant Cugat podem aprendre moltes coses”.

 

 

L'alcaldessa també ha celebrat que “l'aposta d'Epson ve a completar l'ecosistema innovador de Sant Cugat”. I és que Epson, pionera mundial en diferents àmbits tecnològics punters, farà de Sant Cugat un dels seus centres referents i des d'on gestionarà tota la seva activitat a l'estat espanyol i Portugal.