Carles Puigdemont: “De Sant Cugat podem aprendre moltes coses”

by | febr. 22, 2017 | Al Dia

El president de la Generalitat a les noves instal·lacions d'Epson a Sant Cugat | Artur Ribera

 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha posat Sant Cugat com “un exemple” a seguir en matèria d'activitat econòmica i creació de llocs de treball, durant una visita a la nova seu corporativa d'Epson a Can Ametller aquest dijous, dia 16 de febrer.

 

 

D'aquesta manera, la Epson Ibérica ha culminat el trasllat de Cerdanyola a Sant Cugat amb una inversió de més de dos milions d'euros i l'arribada d'un centenar de treballadors. 3.000 metres quadrats amb la innovació i la tecnologia com a eix fonamental i que en els pròxims dos o tres anys acolliran un 15% més d'empleats.

 

 

Durant la visita, el CEO d'Epson França, Espanya i Portugal, Ernest Quingles, s'ha sumat a l'anàlisi del president català i ha destacat el potencial econòmic del municipi i el seu entorn: “Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola formen l'eix d'innovació més important de Catalunya”.

 

 

L'alcaldessa Mercè Conesa ha aprofitat l'ocasió per destacar “els més de 50.000 llocs de feina” que la ciutat ofereix al país i les dades “d'atur en nivells europeus”. “Ens posem a disposició del govern”, ha finalitzat Conesa. Carles Puigdemont ha recollit el guant: “El país ha de prendre bona nota. De Sant Cugat podem aprendre moltes coses”.

 

 

L'alcaldessa també ha celebrat que “l'aposta d'Epson ve a completar l'ecosistema innovador de Sant Cugat”. I és que Epson, pionera mundial en diferents àmbits tecnològics punters, farà de Sant Cugat un dels seus centres referents i des d'on gestionarà tota la seva activitat a l'estat espanyol i Portugal.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: