Estudiants de Batxillerat de Barcelona faran d’intèrprets de francès i alemany en la UAB

by | febr. 22, 2017 | Al Dia

Interpret | uab.cat

 

 

Més d'un centenar d'estudiants de Batxillerat de centres de Barcelona, Rubí, Sabadell, Terrassa, Santa Margarida i els Monjos, Premià de Mar i Sant Pol de Mar –tots de la província de Barcelona– faran d'intèrprets d'alemany i francès en l'Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

 

 

Es tracta de la tercera edició de l'activitat 'Intèrpret per un dia', que organitza la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB aquest dimarts i també es durà a terme el proper dia 27 i el 6 de març, ha informat l'universitat aquest dilluns en un comunicat.

 

 

Està dirigit alumnes que coneixen aquestes llengües, estan interessats a desenvolupar aquesta professió i els servirà per conèixer les tres modalitats d'interpretació: murmurada, consecutiva i simultània.

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: