'Músics de Carrer' començarà el 17 d'abril | Localpres

 

 

El nou projecte 'Músics de Carrer' donarà el tret de sortida el pròxim 1 de març, quan s'obri el període per presentar la proposta per formar part d'aquesta iniciativa.

 

  

  

Es tracta d'un projecte que té per objectiu dinamitzar i regular la música en l'espai públic, així com donar resposta a les peticions rebudes per fer actuacions musicals al carrer. Per això mateix, l'Ajuntament ha marcat 10 espais diferents i atorgarà un total de 30 llicències perquè els grups musicals puguin omplir de música els carrers de Sant Cugat.

 

 

  

  

En aquest aspecte la tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha remarcat que “aquest projecte parteix de dues grans línies. D'una banda la voluntat de continuar fomentant el talent cultural i musical de la gent de Sant Cugat i, de l'altra, continuar trobant xarxes col·laboratives. Pensem que aquesta dinàmica farà que el projecte cultural i comercial de la ciutat en surtin beneficiats”.

 

 

  

  

Pel que fa als beneficis que aportarà aquest projecte per a l'eix comercial, Fortuny ha volgut remarcar que “tenim una clara intenció que els músics que toquin en aquests 10 punts acompanyin tot l'eix comercial i aquest no només acaba al carrer de Santiago Russiñol o al carrer de Santa Maria, també arriba fins a l'avinguda Cerdanyola”.