Bellaterra per la Independència anirà a Madrid per donar suport a l’exconseller F. Homs

by | febr. 23, 2017 | Espai d'Entitats

 

 

El passat 6 de febrer van ser jutjats l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, i les exconselleres Ortega i Rigau. Ara, el pròxim 27 de febrer ho serà l'exconseller Francesc Homs, pel Tribunal Suprem a Madrid, acusat de desobediència en el procés participatiu del 9-N.

 

Una vegada més, Bellaterra per la Independència es mobilitzarà per donar suport a tots els processats i en contra la judicialització de la política de l’Estat espanyol, un estat que, segons sostenen, “ignora la democràcia, nega el diàleg i actua de forma repressiva”.

 

L'entitat. juntament amb l'ANC, defensa les llibertats, la democràcia, el referèndum i una República Catalana.

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: