Bellaterra per la Independència anirà a Madrid per donar suport a l’exconseller F. Homs

by | febr. 23, 2017 | Espai d'Entitats

 

 

El passat 6 de febrer van ser jutjats l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, i les exconselleres Ortega i Rigau. Ara, el pròxim 27 de febrer ho serà l'exconseller Francesc Homs, pel Tribunal Suprem a Madrid, acusat de desobediència en el procés participatiu del 9-N.

 

Una vegada més, Bellaterra per la Independència es mobilitzarà per donar suport a tots els processats i en contra la judicialització de la política de l’Estat espanyol, un estat que, segons sostenen, “ignora la democràcia, nega el diàleg i actua de forma repressiva”.

 

L'entitat. juntament amb l'ANC, defensa les llibertats, la democràcia, el referèndum i una República Catalana.

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: