Escales automàtiques per accedir a les andanes 1 i 2 | M. Sala

 

 

Renfe ha començat aquest dijous a oferir connexió sense fil a internet wifi a les estacions de Rodalies, un servei que, en una primera fase, podran utilitzar els viatgers de vint estacions ditribuïdes a Madrid, Barcelona i deu altres ciutats, segons va informar la companyia.

 

Es tracta d'un servei gratuït que permet connectar-se durant trenta minuts cada 24 hores, període en el qual l'usuari pot a més accedir a la plataforma de continguts per internet 'PlayRenfe' que presta Movistar per a l'operadora.

 

D'aquesta primera fase del servei wifi podran beneficiar-se els 231 milions de viatgers que, segons Renfe, transiten cada any pel lot de vint estacions en les quals arrenca el servei de connexió a internet.

 

En el nucli de Rodalies de Barcelona el wifi serà operatiu a les estacions d'Arc de Triomf, Aeroport i Clot, a més de Plaça de Catalunya.