Renfe comença a oferir wifi a les estacions de Rodalies

by | febr. 23, 2017 | Al Dia

Escales automàtiques per accedir a les andanes 1 i 2 | M. Sala

 

 

Renfe ha començat aquest dijous a oferir connexió sense fil a internet wifi a les estacions de Rodalies, un servei que, en una primera fase, podran utilitzar els viatgers de vint estacions ditribuïdes a Madrid, Barcelona i deu altres ciutats, segons va informar la companyia.

 

Es tracta d'un servei gratuït que permet connectar-se durant trenta minuts cada 24 hores, període en el qual l'usuari pot a més accedir a la plataforma de continguts per internet 'PlayRenfe' que presta Movistar per a l'operadora.

 

D'aquesta primera fase del servei wifi podran beneficiar-se els 231 milions de viatgers que, segons Renfe, transiten cada any pel lot de vint estacions en les quals arrenca el servei de connexió a internet.

 

En el nucli de Rodalies de Barcelona el wifi serà operatiu a les estacions d'Arc de Triomf, Aeroport i Clot, a més de Plaça de Catalunya.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: