Ampliació de la noticia de Bellaterra per la Independència publicada previament

 

 

 

En suport a Francesc Homs pel judici que l'espera el dilluns 27 de febrer, hi ha la mobilització per anar a Madrid i la dels que no hi aniran però que es concentraran a Catalunya.

 

 

A la nostra comarca algunes Territorials faran una concentració i lectura de manifest davant els seus ajuntaments; d'altres es desplaçaran a la convocatòria davant la Delegació del Govern d'Espanya del carrerde Mallorca de Barcelona.

 

 

Nosaltres, Bellaterra per la Independència hem optat per la segona alternativa i donem suport a la concentració de Barcelona a la que hi anirem. A 2/4 8 de la tarda a la cruïlla dels carrers de Mallorca i Llúriade Barcelona.

 

Adjuntem cartell informatiu per anar a Madrid, cartell informatiu de la concentració a Barcelona i comunicat.

 

 

Bellaterra per la Independència

Comunicació