Una marxa i moltes activitats pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones

by | febr. 26, 2017 | Al Dia

Reivindicació de gènere | Getty Images

 

 

El dia 8 de març és una de les commemoracions anuals més importants de l’agenda feminista. Aquesta data, símbol per a les dones dels cinc continents, ens convida a participar, reflexionar i reivindicar les desigualtats que encara pateixen les dones en l’actualitat. 

 

La diada es commemorà a la nostra ciutat amb un ampli programa d'activitats que ha proposat la Comissió del 8 de març del Consell Municipal de Polítiques d'Igualtat i LGBTIQ. Conferències, xerrades, documentals, concerts i moltes altres propostes impregnaran la vida de la ciutat.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: