L’urna gegant del 9N arriba a Madrid

by | febr. 27, 2017 | Al Dia

L'urna gegant s'ha instal·lat a la plaça del Rey de Madrid, amb permís de Manuela Carmena | GEMMA AGUILERA

 

 

En un remolc i tapada amb unes teles, i flanquejada per una estelada que sortia de la finestra del cotxe que la remolcava, l'urna gegant que es va instal·lar a les portes del TSJC el 6 de febrer per donar suport a Mas, Ortega i Rigau, va arribar a Madrid diumenge al vespre. L'ha traslladat el col·lectiu Moltes Mercès, però l'ha portat en nom de l'Assemblea Nacional Catalana, que també és a Madrid per donar suport a Francesc Homs, que a partir d'avui declara davant del Suprem acusat de prevaricació i desobediència. 

 

 

“Hem dut l'urna a Madrid perquè és el símbol de la democràcia, un valor que defensa Francesc Homs però que el Suprem considera que és un delicte”, expliquen a El Món des de Moltes Mercès. L'ANC ja va posar l'urna gegant amb sobres davant del TSJC el 6 de febrer, i “no podíem deixar de fer-ho amb Francesc Homs, perquè se'l jutja pels mateixos motius que Mas, Ortega i Rigau”. A les set del matí, una desena de persones han preparat l'urna per a ser remolcada fins a la plaça del Rei de Madrid, punt de trobada dels representants de la societat civil i els polítics que acompanyaran Homs fins al Suprem. 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: