Papaya Rye, de la sabadellenca Nómada Brewing, en el TOP 100 de les millors cerveses del món

by | febr. 27, 2017 | Al Dia

Nómada Brewing, Papaya Rye | Cedida

 

 

La cervesera sabadellenca Nómada Brewing continua fent-se un nom en l’univers de la cervesa artesanal. La Nómada Papaya Rye ha estat inclosa en el Top 100 confeccionat per la web especialitzada RateBeer, que qualifica 470.000 marques de tot el món.

 

 

Nómada Brewing ha produït la Papaya Rye, millor cervesa espanyola i entre les 100 millors de tot el món i també en el Top 100 de millors cerveses noves del món, segons el darrer rànquing The best beer in the world, de RateBeer. La Papaya Rye, a més, ha obtingut una medalla d’or en la categoria Imperial IPA. Costa 4,45 euros i té un 9 per cent d’alcohol. Conté sègol i papaia en una cervesa de caràcter singular, amb expressió frutal.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: